Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Varm bärdryck

Publicerat torsdag 7 januari 2010 kl 09.22

7 januari 2010

Ett recept från Allt om mat:


8 dl Ingredienser
2 dl  saft, koncentrerad, av rabarber, vinbär, jordgubb eller valfri
6 dl  vatten
1 st  kanelstång
0,5 tsk  kardemummakärnor

Tillagning:
Blanda den saft du tycker om och krydda med lite kanel och kardemumma.

1. Späd saften med vatten. Häll ner saften i en kastrull och lägg i kanelstång och kardemummakärnor. Koka upp och låt dra ca 30 min.

2. Sila bort kryddorna och hetta upp igen innnan saften hälls på termos.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".