Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Viltpannbiff

Publicerat onsdag 13 januari 2010 kl 10.00
Foto: Anders Tegnér

14 januari 2010

4 personer

600 g vildsvinsfärs eller annan viltfärs
1 litet ägg
1 dl grädde
1 dl ströbröd
1 dl finhackad gul lök
kryddor, t ex svartpeppar, kryddpeppar
torkad mald ingefära, rosmarin samt salt
smör till stekning

Stek löken i en msk smör, låt den steka sakta i några minuter och sedan svalna. Blanda grädden med ströbrödet, vispa i ägget och låt det sedan svälla en stund. Blanda i färs samt lök och smaksätt med Dina favoritkryddor. Blanda samman den hastigt utan att slå ut fettet. Forma 8 fina biffar och stek dem i smör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".