Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
21 januari 2010

Mat även för naturens små

Publicerat onsdag 20 januari 2010 kl 10.21

Nu mitt i smällkalla vintern är det många som inte bara tänker på vad som ska hamna på det egna middagsbordet utan också serverar våra småfåglar mat...

I Meny berättar vi om talgbollar, fröblandningar och annat smått och gott som passar bra på fågelbordet.

Dessutom bjuder Karin Fransson lyssnarna på lättlagade och prisvänliga färsrätter.



I veckans Meny medverkar också Tommy Myllymäki som är Sveriges representant i världens mest prestigefyllda kocktävling Bocuse dÓr - VM i matlagning.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".