Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
28 januari 2010

Ny gästkock i Meny är Ostron-Hasse, Hasse Johannesson

Publicerat torsdag 28 januari 2010 kl 06.00
1 av 3
2 av 3
Hasse Johannesson
3 av 3

Ny gästkock i Meny är Ostron-Hasse, Hasse Johannesson, välkänd fisk- och skaldjurskock och dessutom världsmästare i konsten att öppna ostron.

I  programmet bjuder han på "räkfrossa". Vår expert på drycker Karsten Thurfjell tipsar om prisvärda viner till Hasses fisk och skaldjur.




Favorit i repris:

Meny besöker också dalafjällen - närmare bestämt skideldoradot Idre där man slår vakt om den samiska matkulturen.

Dessutom bjuds det på lite smågott till kakbordet:





Programledare i ett vintrigt Kalmar är Sven Ekberg (som håller ångan uppe och grytan kokande).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".