Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Sejfilé med kall sås

Publicerat onsdag 27 januari 2010 kl 15.51

28 januari 2010

4 personer

4 sejfiléer på ca 200 g styck
3 dl crème fraiche
1 rågad tsk Dijon senap
½ finhackad rödlök
1 nypa hackad dill

Så här gör du: 
Byxa filén och vänd i vetemjöl, stek filén på medelvärme i smör.

Sås:
Blanda crème fraiche, senap, dill och rödlök. Smaka av med salt och peppar. Såsen går att värma om du vill servera varm sås.
Servera med potatis, sallad och en citronklyfta.

Smaklig måltid!

Hasse Johannesson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".