Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
18 februari 2010

Lättlagat i fjällstugan!

Publicerat torsdag 18 februari 2010 kl 08.00

Det är sportlovs- och OS-tider och Meny bjuder på "skidåkarmat" och lättlagat i fjällstugan.

Pasta i olika former är mat för alla som sportar och Karin Fransson serverar bl a pastafritata med rökt lax och broccoli, en annorlunda köttfärslimpa med pastagömma och en krämig bassås till pasta med bl a vitlök, dijonsenap och tomatpuré.




Meny åker också till de franska pyréneerna på "ski gastronomi" - pister och krogar i skön och smakfull blandning.

Månadens gästkock "Ostron-Hasse" Johannesson lagar stekt gösfilé med ansjovissås.




Favoriter i repris:


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".