Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
11 mars

Ny gästkock med oxbringa

Publicerat torsdag 11 mars 2010 kl 08.23
Mats Ahlberg är ny gästkock. Foto: Simon Björling/SR

Oxbringa med vinägrett och svartrötter står på dagens meny i Meny. För tillagningen svarar nye gästkocken Mats Ahlberg, restauranglärare på Almåsgymnasiet i Borås.

Vi träffar också två unga lantbrukarfamiljer på Öland som levererar köttlådor från egna gårdar till traktens lanthandel.

Gäst i programmet är professor Inger Björk, föreståndare för Functional food Science Centre i Lund.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".