Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rånäs Chokladmousse

Publicerat onsdag 24 mars 2010 kl 08.00

25 mars 2010

4 port 

  • 2 ½ dl grädde
  • 3 äggulor
  • 25 g vit choklad
  • 83 g mörk bitter choklad
  • Rånäs Brännvin 

Rör ner chokladen i äggen, sedan grädden, för att få fluffig konsistens.

Droppa i Rånäs Brännvin efter smak. Ställ i kylen 1 timme innan servering.

Till detta rekommenderar vi en liten Rånäs Snaps som serveras i snapsglas som sig bör. Pommeranssmaken är en alldeles utmärkt kombination till choklad och så sprider det lite munterhet också.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".