Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Potatismos

Publicerat onsdag 24 mars 2010 kl 08.00

25 mars 2010

600 g skalad mandelpotatis
2 dl crème fraiche (gärna med den nya smaksättningen getost/rosmarin)
salt och peppar

Koka mandelpotatisen mjuk. Mosa sedan potatisen och blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".