Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Matjessill med brynt smör

Publicerat onsdag 24 mars 2010 kl 09.03

25 mars 2010 

4 port

4 matjessillfiléer
2 hårdkokta ägg
4 msk smör
1 knippa gräslök

Skär filéerna i bitar. Grovhacka äggen och fördela dem ovanpå. Bryn smöret på medelvärme och häll det över matjessillen. Strö hackad gräslök över och servera med nykokt potatis.

Kanske inte det allra nyttigaste sättet att inmundiga matjessillen, men mycket gott!

Källa: Bonniers kokbok

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".