Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Recept: Pinnfisk

Publicerat torsdag 16 juni 2011 kl 08.00

17 juni 2010

4 portioner

4 nyupptagna öringar eller rödingar
4 meterlånga spänstiga pinnar av lövträd
salt

Ta ur fisken men behåll huvudet. Tälj pinnarna så att de får en vass udd. Stick in pinnen genom fiskens mun och trä den längs ryggbenet. Luta pinnarna med fiskarna snett mot elden och vrid då och då. Storleken på fisken avgör tiden men köttet ska bli flakigt och lätt falla isär. Salta och ät direkt med händerna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".