Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Enkel marinad till nötkött

Publicerat onsdag 16 juni 2010 kl 10.15

2 dl balsamvinäger
1 msk soja
ev. ½ tsk liquid smoke (rökessens om man vill ha rökig smak)
1 dl olivolja
1 lätt krossad rosmarinkvist
2 lätt krossade vitlöksklyftor
1 krm salt

Blanda och lägg i köttet.

17 juni 2010

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".