Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Apelsinsallad à la Fez

Publicerat torsdag 14 oktober 2010 kl 07.00

Recept: Maria Zihammou 14 oktober 2010

Servera som sidorätt eller som dessert.

4 portioner

Det här behöver du:
½ kg apelsiner, skalade med en vass kniv och skivade
1 tsk apelsinblomsvatten, finns i Orientaliska butiker
1 tsk rårörsocker
1 tsk kanel

Gör så här:
Varva apelsinskivorna på ett fat och häll över apelsinblomsvatten. Strö över sockret och pudra sist över kanel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".