Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Lax Greta

Publicerat torsdag 12 maj 2005 kl 11.42

Av gästkocken Erik Lallerstedt

500 g lax i 2 cm stora tärningar
2-3 äggulor
1-1½ msk senap
1 finskuren lök
peppar och salt


Blanda alla ingredienserna och stek laxen i olja och margarin. Rosta palsternacka i ugn. Servera med en tomat- och grönsakssallad och citronvinegrette.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".