Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Osyrat kornbröd

Publicerat torsdag 19 augusti 2010 kl 11.56

Receptet ur Bibeln bjuder till bords (Cordia 1996), fast en aning justerat. I Meny med Edward Bloom augusti 2010.

3 dl kornmjöl
1 dl vatten

Blanda ihop kornmjölet och vattnet till en deg. Ta en valnötsstor bit av degen och kavla den rund och så tunt du kan. Stek i stekjärn på hög värme eller på brödlagg över elden. Ca 30 sekunder på varje sida. Fortsätt kavla och grädda tills degen tar slut.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".