Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
28 oktober

Laga klassiskt - fast ändå lite nytt

Publicerat torsdag 28 oktober 2010 kl 07.00
1 av 2
2 av 2

Pelle Danielssons mat är klassisk med rotfrukter, sill, kål och lingonsylt. Men ändå är allt gjort på ett lite nytt sätt. Så bjud på hans gammal-nya rätter, de blir garanterat uppskattade.

Det här är Pelle Danielsson

Varför kock: När jag för första gången kom in i ett restaurangkök som 15-åring så kände jag mig hemma. Ett fantastisk yrke som bara blivit bättre med åren.
Arbetar: Hos Pelle.
Matminne: Fars nyrökta falukorv.
Inspireras av: Årstiderna.
Inte i kylen: Lättprodukter.
Topp tre vardagsrecept: Rimmat sidfläsk med löksås eller raggmunkar. Kålpudding med rårörda lingon. God inlagd eller lagrad sill med tillbehör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".