Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Här är drycken som förhöjer Pelle Danielssons mat

Publicerat torsdag 28 oktober 2010 kl 07.00

Vitt:

Nummer 2338, Santorini Assyrtiko 2009, Grekland 99:-

Rött:

Nummer 6601, Alde Gott Pinot Noir 2009; Baden, Tyskland 103:-

Öl:

Nummer 1475, Oppigårds Single Hop Ale, Oppigårds Bryggeri, Hedemora, Sverige 17:-

1463 St Eriks IPA, Three Towns Bryggeri, Sverige 18:-

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".