Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rödkålssallad med granatäpple

Publicerat måndag 4 oktober 2010 kl 07.00

Recept från Halil Özdemir 4 november 2010

Granatäppelsirapsvinäger finns i välsorterade matbutiker. Hittar man inte det går det lika bra med halloncider- eller balsamvinäger.
Halil Özdemir

4 personer

Det här behöver du:
1/4 rödkålshuvud
färsk bladpersilja
olivolja
citron
salt
granatäppelsirapsvinäger
gärna ett halvt granatäpple.

Gör så här:
Strimla rödkålen och blanda ner färsk grodhackad bladpersilja efter smak. Häll över olivolja, citron, salt, granatäppelsirapsvinäger och gärna ett halvt granatäpple. Blanda och njut.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".