Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Filé, filé, filé - eller vad köper du?

Publicerat torsdag 4 november 2010 kl 07.00
"Det finns inte köttkunnig personal i butikerna längre"
(11 min)
Andreas Hedlund, köksmäster på Pontus! i Stockholm. Foto: Nina Frogneborn/SR.

Oxfile, kycklingfilé, fläskfilé... numera verkar vi mest köpa de finast bitarna på djuret. De billigare, och ibland godare, köttbitarna har fallit i glömska. Men det verkar som om trenden håller på att vända.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".