Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
24 februari 2011

Vegetariskt!

Publicerat torsdag 24 februari 2011 kl 08.00
1 av 2
Broskrängor. Foto: Agneta Gustavsson
2 av 2
Broskrängor. Foto: Agneta Gustavsson

I veckans Meny har Karin Fransson tagit plats i det gröna och vegetariska köket. Hon bjuder bl a på selleribiffar med rostad mandel, vegetarisk kalops med vinägerbetor och en päronkaka med hackad mörk choklad.




Håkan Larsson gör sportlovsmat -Wraps med chilifräst kyckling och rödgrön salsa. Mat som man kan ta med ut i backen, skidspåret eller på skridskoturen.

Är ni nyfikna på hur man tillagar broskrängor (?) så får ni tips på det också. Dessutom får vi veta vad astronauterna äter under sina resor ute i rymden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".