Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
10 mars 2011

Meny möter våren!

Publicerat torsdag 10 mars 2011 kl 08.00

Krokus och tussilago blommar utanför köksfönstret i Kalmar och Meny bjuder också på vårens första primörer. Karin Fransson serverar bl. a brässerad spetskål med fetaost, spetskålsrisotto med chili, salvia och stekt fläsk och citrusstuvad kålrabbi.






Håkan Larsson, välkänd vinskribent och matjournalist, har fisk med smörig tomatsås och dinkelmix på sin vårmeny. I glasen en skönfruktig, generös pinot noir från Nya Zeeland.

Nästa vecka presenteras den aktade internationella matbibeln Guide Michelin, som har en egen "spion" i Sverige. Meny har träffat honom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".