Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
2011-04-28

Fira vårens ankomst och 1 maj med Meny

Publicerat torsdag 28 april 2011 kl 08.00
Gästkocken Magnus Lundström.

I veckans Meny får vi bekanta oss med en ny gästkock som heter Magnus Lundström och kommer från Mariefred.

Magnus Lundströms Valborgsmeny består bland annat av vit sparris med klassiska tillbehör samt pocherad torsk. Recepten hittar du via bilderna nedan.

Annica Triberg hälsar Sköna Maj välkommen med en hel meny bestående av


Vi besöker också New York där den senaste mattrenden är att sätta gaffeln och tänderna i mat som lever....

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".