Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Grekiska viner

Publicerat torsdag 12 augusti 2004 kl 09.50

I Menywebben vecka 33 2004

Vitt

7185 Kourtakis Retsina of Attica 57:-

22481 Halkidiki 2003 (Tsantalis) Tessaloniki 59:-

2534 Domaine Gerovassiliou Viognier 2002, Epanomi 135:-

Rött

2301 Naoussa Boutari 2001 62:-

3702 Nemea Boutari 2001 67:-

22568 Nótios Agiorgitiko 2003 (Gaia) Peloponnesos 79:-

2599 Domaine Gerovassiliou 1999, Epanomi 169:-

22529 Domaine Gerovassiliou Syrah 2001, Epanomi 199:-

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".