Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i Domsjö fabiker i Hörnettområdet med kraftig rökutveckling som följd.
(Publicerat idag kl 15.15)
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Kaprisdip

Publicerat torsdag 12 augusti 2004 kl 10.47

Grekiska recept i Meny vecka 33 2004

4 pers
200 gr avrunnen kapris
2 äggulor
1 stor kokt potatis
1 tsk ljus fransk senap
salt och svartpeppar
1 ½ dl olivolja
citronsaft

Lägg kaprisen i matberedaren tillsammans med äggulor, bitar av kokt potatis, kryddor och senap. Kör till en slät puré. Häll oljan i matarröret medan maskinen kör långsamt, lite olja i taget. Kör till en tjock och krämig majonäsliknande sås. Smaksätt lite extra med kaprisspad och servera med varma (pita)bröd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".