Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Slånbärsvin

Publicerat onsdag 20 oktober 2004 kl 16.33

I Meny vecka 43 2004

3 kg slånbär
2,8 kg socker
1 g vinsvavla
3 g jästnärsalt
enzym
jäst
Mosa slånbären, fyll på 8 liter vatten och lös hälften av sockret. Sätt till övriga ingredienser och rör flitigt under 5 dygns jäsning. Skilj av bären, lös resten av sockret i musten och låt jäsa färdigt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".