Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Karsten Thurfjell tipsar om dryck till Oxsvansragu m.m.

Publicerat torsdag 19 april 2012 kl 01.00

Menys Fia Gulliksson får besök av kvinnan från Dalarna som startade ”Matupproret” – Camilla Sparring. Här finns samtliga dryckestips till de maträtter som tillagas i programmet. (Meny 2012-04-12)

  
Till förrätten, Tuttul (hällbröd) med rökt älghjärta, mm:
1599 Braunstein Organic Wheat, Veteöl, Danmark 18:-

Till varmrätten Oxsvansragu:
6024 Falernia Syrah Carmenere Cabernet Sauvignon, Coquimbo, Chile Box 3 liter 199:-
eller
2144 Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Vigne Nuove 2008, Toscana, Italien 149:-

Till desserten Glass med indisk morotssås:
2928 St Stephan's CrownTokaji Aszú 3 Puttonyos 2008, Ungern 50 cl 114:-

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".