Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny med Tomas Tengby

Uppdaterat tisdag 13 januari 2015 kl 11.05
Publicerat måndag 25 juni 2012 kl 01.00
meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Reportage, intervjuer och betraktelser. Historia, samtid och framtid.

Meny tittar djupt i grytorna. Med reportage, intervjuer och betraktelser. Det finns så mycket att berätta om mat och dryck. Vi går tillbaks i historien, beskriver samtiden och kikar in i framtiden.

Vi berättar om råvaror och maträtter. Om matens väg från första grodden till den hamnar i vår kasse. Om traditioner och utveckling. Vi ger den stora bilden och tillåter oss också att nörda till det riktigt ordentligt då och då.

Meny sänds torsdag klockan 10.03 och repris onsdag 19.03 och lördag 02.02. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".