Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny med Tomas Tengby

Uppdaterat tisdag 13 januari 2015 kl 11.05
Publicerat måndag 25 juni 2012 kl 01.00
meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Reportage, intervjuer och betraktelser. Historia, samtid och framtid.

Meny tittar djupt i grytorna. Med reportage, intervjuer och betraktelser. Det finns så mycket att berätta om mat och dryck. Vi går tillbaks i historien, beskriver samtiden och kikar in i framtiden.

Vi berättar om råvaror och maträtter. Om matens väg från första grodden till den hamnar i vår kasse. Om traditioner och utveckling. Vi ger den stora bilden och tillåter oss också att nörda till det riktigt ordentligt då och då.

Sänds torsdag 10.03.
Repris lördag 02.02 & onsdag 19.03. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".