Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Pan Bagna

Publicerat torsdag 23 augusti 2012 kl 09.36

Ibland orkar man inte laga något riktigt duktigt. Har du då en tonfiskburk, ägg, grönsaker och lite bröd hemma så har du kommit riktigt långt, säger Emma.

Beräknat för två personer

2 portionsbröd (vetesurdeg eller ciabatta)
grön paprika
stjälkselleri
tomat
gurka
lök
rädisor
1 kokt ägg
1 burk tonfisk i olja
sardeller
olivolja
balsamvinäger
salt och peppar

Dela bröden och gröp ur lite ur botten och locket. Hacka grönsakerna, häll av tonfisken och skiva ägget. Börja monteringen med grönsakerna, ta mer än du tror får plats. Toppa med ägg, sardeller och tonfisk. Salta, peppra, ringla över ordentligt med olivolja och droppa över lite balsamvinäger. Tryck ihop och slå in i aluminiumfolie.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".