Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny testar glutenfri restaurang

Publicerat onsdag 5 juni 2013 kl 18.06
Reportage: Följ med till Paris första glutenfria restaurang
(6:04 min)

I Paris har Frédérique Jules har öppnat den första glutenfria restaurangen; Noglu. Hit strömmar gäster som är gluten-intoleranta inte bara från Paris utan från hela världen. Dessutom köar många gäster som kan äta gluten. Man kommer hit för att maten är god. Menys reporter Johan Tollgerdt har också provat:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".