Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Grynblandning med sojabönor

Publicerat tisdag 11 november 2014 kl 09.54
Grynblandning med sojabönor Foto: Tomas Tengby / SR

2 dl Kvarngrynsblandning

1 tsk hel fänkålsfrö

1 msk smör

¼ rödlök strimlad

Salt och peppar

5 dl vatten

1 msk olivolja

2 dl frysta soja bönor

Fräs allt utom sojabönor i en kastrull, tillsätt vattnet. Koka på medelvärme ca 12 min Låt stå och dra lika länge, sila bort ev vatten. Tillsätt oljan och sojabönorna, rör om. Smaka av med salt och peppar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".