Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Ingalills sillsallad

Publicerat tisdag 9 december 2014 kl 21.58
Ingalills sillsallad Foto: Tomas Tengby / SR
Ingalills sillsallad Foto: Tomas Tengby / SR

 6-8 portioner

1 stor väl urvattnad saltsill, skuren i ½ x ½ cm bitar

6 inlagda rödbetor, skurna i ½ x ½ cm bitar

2 stora kokta fasta potatisar, skurna i ½ x ½ cm bitar

2 st syrliga svenska äpplen, skurna i ½ x ½ cm bitar

2 st inlagda gurkor, skurna i ½ x ½ cm bitar

½ gul lök, finhackad

1 dl vispad grädde samt lite av rödbetsspadet, salt och nymalen vitpeppar.

Blanda allt utom grädde. Precis innan serverandet blandas grädden i. Njut!!!!!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".