Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Tofuäggröra

Publicerat torsdag 19 februari 2015 kl 10.35
Tofuäggröra. Foto: Nina Frogneborn.
Tofuäggröra. Foto: Nina Frogneborn.

ett paket silkestofu (eller fast tofu för mer konsistens)
ca 2 kryddmått gurkmeja
kala namak/svart salt med svavel (äggsmak)
färskmalen svartpeppar
1 vitlöksklyfta
rapsolja
färsk dill, persilja eller gräslök som garnering

Tryck sönder tofun med handen och stek tillsammans med den pressade vitlöken. Häll i de övriga ingredienserna, låt koka ner till önskad konsistens.Späd ev med sojagrädde. Garnera med färska örter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".