Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torkade bär

Publicerat tisdag 6 september 2016 kl 15.29
Torkade lingon.
Torkade lingon. Foto: Nina Frogneborn

Lingon, svarta vinbär eller blåbär

Lägg på bakplåtspapper på en plåt och torka i ugn på lägsta möjliga temperatur över natten. Ha luckan lite på glänt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".