Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Yoghurtaioli

Publicerat tisdag 27 september 2005 kl 13.44

I Meny vecka 39 2005

4–6 port

1 burk matlagningsyoghurt
3 vitlöksklyftor, pressade
1 msk citronsaft
salt, peppar + en nypa socker
1 dl vispad grädde

Blanda ihop alla ingredienser utom vispgrädde. Smaka av om man vill ha mera vitlökssmak och rör varsamt ner den vispade grädden. Vill man så kan man röra ner 1 msk lättmajonnäs, det blir då lite fylligare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".