Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Annas låda

Publicerat onsdag 16 november 2005 kl 09.21

I Meny vecka 45

5 skivor skinka per person
broccoli, tinad
strimlad purjolök, förvälld
riven ost
champinjoner
tomater, halverade
1 l bechamellsås
muskotnöt el. dijonsenap
1 ägg per person

Linda en skinkskiva runt upptinad bukettbroccoli och strimlad, förvälld purjolök, till små rullader. Lägg rulladerna i den ugnssäkra formen med skivade, halverade tomater och champinjoner över. Häll över bechamellsås kryddad med muskotnöt el. dijonsenap och strö över rikligt med riven ost. Knäck äggen över alltihop och sätt in i ugnen tills äggen stelnat och rätten fått en fin, gyllenbrun färg. Servera med ris till.


  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".