Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Mandelnougat

Publicerat onsdag 30 november 2005 kl 09.32

I Meny vecka 48 2005

200 g skållad, hackad, rostad mandel
250 g nougat
250 g mörk choklad

Smält choklad och nougat. Blanda i mandeln. Häll upp i en form 20x20 cm. Låt stelna och skär i fyrkanter. Förvara svalt i tättslutande burk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".