Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Risbräck, nötbräck, russin

Publicerat onsdag 30 november 2005 kl 09.29
Risbräck

I Meny vecka 48 2005

Risbräck

200 g smält vit eller mörk mjölkchoklad
50 g kalaspuffar
50 g russin 

Blanda den smälta chokladen med kalaspuffar och russin. Lägg i en form med plastfolie i botten.

 

Nötbräck 

200 g smält vit eller mörk mjölkchoklad
100 g rostade hackade nötter 

Rostade nötter blandas med den smälta chokladen och läggs över i en form klädd med plastfolie.

 

Russinbräck

200 g smält vit eller mörk mjölkchoklad
100 g russin 

Den smälta chokladen blandas med russin och läggs sedan i en plastfolieklädd form.


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".