Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Povel Ramels "Dydda"

Publicerat torsdag 1 december 2005 kl 11.41

Sardiner i olja, helst olivolja, mosas med lite gräddfil. Tillsätt spiskummin och korianderfrön som rostats var för sig i torr stekpanna till brunhet men inte svärta, och därpå malts i kaffekvarn till pulver. Tillsätt även styrka i form av chilipeppar eller annan tydlig smak. Pressa i lime för att mildra hettan. Den brunartade röra som nu uppstått fylls i små krustader som för elegansens skull förses med en spång av gul paprika och två små röda pepparkorn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".