Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Raggmunk

Publicerat torsdag 30 mars 2006 kl 14.03
Raggmunkar

Denna rätt kan ju lätt serveras både som vegetarisk eller inte, det är ju bara tillbehöret som ändras.

4 port

3 ägg
6 dl mjölk
2½ dl mjöl
salt
8 st rivna potatisar 


Vispa äggen, tillsätt salt och hälften av mjölken. Häll i mjölet under kraftig vispning så att det inte bildas klumpar. Tillsätt resten av mjölken. Avsluta med att ha i den rivna potatisen i smeten. Stek på medelhög till hög värme.

Servera med stekt fläsk (för ovegetarisk variant!), lingonsylt och rivna morötter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".