Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Kycklinglårmarinad (Uppskattat av tonåringar)

Publicerat torsdag 29 juni 2006 kl 11.03

I Meny vecka 26 2006

1 msk soja
1 msk sesamolja
5 msk olja
2 tsk vitlök
3 msk chilisås
1 msk citronsaft

Lägg låren på galler och grilla dem i ca 10 minuter. Det sista man gör innan sängdags är att låta smakerna och konsistensen mogna medan nattens sömn gör sitt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".