Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Sallad på björnbär och Tvärnöskinka

Publicerat torsdag 29 juni 2006 kl 08.52

I Meny vecka 26 2006

4 port

½ dl olivolja
1 ask rucola (ca 150 g)
12 tunna skivor Tvärnöskinka
1 dl färska björnbär

Dressing:
1 dl björnbär
½ dl olivolja
1 msk flytande honung
1½ msk balsamvinäger
1 krm salt
½ krm nymald svartpeppar 

Passera björnbären genom en sil och blanda samman alla ingredienserna till dressingen. Fördela sallad, skinka och björnbär på ett fat. Ringla över dressingen och servera.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".