Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Wetterstrands vegetarisk färs

Publicerat torsdag 14 september 2006 kl 09.13

quornfärs eller sojafärs
lök
soja
örtsalt
basilika
krossade tomater
strösocker
fetaost
olivolja
ketchup
peppar
salt
chiliflarn eller Tabasco 

Bryn färsen i en stekpanna med olja. Hacka löken och bryn den. Blanda i krossade tomater och tärnad fetaost. Blanda i lite soja, örtsalt, basilika, strösocker, peppar, chiliflarn eller tabasco efter behag. Servera med pasta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".