Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Reinfeldts skaldjurspasta

Publicerat torsdag 14 september 2006 kl 10.03

800 g räkor med skal
knappt 2 burkar rökta musslor
3/4 dl olivolja
2 msk soja
3 msk mangochutney
1 g saffran
lite pepparmix och cayennepeppar
80 g cashewnötter
400 g valfri pasta

Låt musslorna rinna av och skala räkorna. Blanda saffran, soja, chutney och olivolja i en kastrull, krydda med pepparmix och cayennepeppar. Lägg i räkorna och musslorna. Låt stå och dra i någon timme. Koka upp pastan. Värm på kastrullen med skaldjuren. Blanda ner cashewnötterna och blanda ner den nykokta pastan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".