Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Casava couscous med calaloo

Publicerat fredag 6 oktober 2006 kl 10.10

300 g fryst casavamjöl (casava couscous)
½ burk calaloo, avrunnen
rivet skal av en lime
saft av en pressad lime
1 pressad vitlöksklyfta
2 tärnade tomater
2 msk palmolja
salt och peppar                           

Hetta upp stekpannan till medel temperatur. Stek casava couscousen i 1 msk palmolja till en härlig gyllenbrun färg. Stek caialoon i 1 msk palmolja tillsammans med vitlöken.                  Vänd ihop caiaioon tillsammans med casavan, tomaterna och limeskalet. Smaka av med limejuicen, salt och peppar.
Smaklig spis!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".