Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Enkel chokladmousse med soltorkade körsbärsblad

Publicerat fredag 6 oktober 2006 kl 10.15

90 g, 70 % mörk choklad
100 g crème fraiche
4 soltorkade, utvalsade, körsbärsark
 
Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna lite. Rör ihop
hokladen och crème fraiche. Låt stå i kyl i ca 20 minuter. Rulla in chokladmoussen i körsbärsarken till fina små rullar. Ät och njut tillsammans med en god espresso!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".