Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Quinoa och avokadosallad

Publicerat fredag 6 oktober 2006 kl 10.23

2 dl röd quinoa
4 dl vatten
3 krm salt
2 avokado
2 msk olivolja
1 pressad citron
salt och peppar
½ dl strimlad persilja
avokadosallad 

Skölj quinoan ordentligt i kallt vatten. Koka quinoan i ca 20 minuter i saltat vatten. Spola grynen kalla i kallt vatten. Tärna avokadon och blanda upp dem försiktigt i quinoan tillsammans med citronjuicen och olivoljan. Smaka av med salt och peppar. Garnera med strimlad bladpersilja och njut.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".