Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Lomma kommun

Publicerat torsdag 5 september 2002 kl 10.33
Lomma har en av de lägsta kommunalskatterna i landet, vilket kritiseras av partierna till vänster som vill göra en omfördelning. De anser nämligen att den låga skatten delvis beror på att kommunen tar ut för mycket i olika taxor.
Det moderata kommunalrådet Tomas Håkansson är övertygad om att skatten kan och bör ligga kvar på nuvarande nivå: Del 1 Lomma kommun invid Öresundskusten är ett mycket attraktivt inflyttningsområde och därmed har köerna till bostäder ökat kraftigt, Tomas Håkansson, moderat kommunalråd: Del 2 I debatten deltog Lommas moderata kommunalråd Tomas Håkansson, kristdemokraten Märta Rosenblad som nu övergått till SPI, pensionärspartiet, centerpartisten Lars-Göran Svensson och Bengt Håkansson från vänsterpartiet.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.