Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Svedala kommun

Publicerat torsdag 5 september 2002 kl 13.58
I Svedala kommun reagerar miljöpartiet emot det omfattande samarbetet mellan de olika partierna i kommunfullmäktige, framför allt mellan moderater och socialdemokrater och det lokala Bara-partiet.
Det har medfört att socialdemokraten Björn Jönsson med moderaternas goda minne blivit kommunalråd och moderaternas Gösta Wrangel oppositionsråd - men vad säger då Wrangel om miljöpartiets påståenden om att samarbetet skulle vara skadligt för demokratin: Del 1 Miljöpartiet i Svedala vill bromsa utbyggnadstakten, framför allt den som sker omkring Sturups flygplats och hävdar dessutom att allt för stora investeringar i kommunala byggnader bidragit till att det nu är tomt i kassan, miljöpartiets René Lundström. Del 2 I debatten deltog det socialdemokratiska kommunalrådet Björn Jönsson, moderaten Gösta Wrangel, miljöpartiets René Lundström och Carl-Göran Sjöstedt från Barapartiet. Reporter Henric Borgström.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.