Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kanelbullen får renässans

Publicerat onsdag 26 september 2007 kl 16.18

Diana Dosengrunning på gastronomiprogrammet på Högskolan i Kristianstad har tagit fram den hälsosamma kanelbullen under sin praktik. Den hälsosamma kanelbullen innehåller inget socker, det är fruktos istället.

– Den innehåller mycket mera kostfiber. Det är vetefiber och inulinfiber, säger Diana Dosengrunning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".