Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Höganäs

Saluhall ska förlänga Skåne

Publicerat fredag 27 juli 2012 kl 07.48
Kocken:”Förlänga Skåne när det är som bäst”
(1:25 min)
Kocken David Mill. Foto: Gunilla Nordström/Sveriges Radio

Till helgen tjuvstartar den nya saluhallen i Saltglaserats gamla fabrik i Höganäs. Förutom saluhall kommer det att bli restaurang, café, bageri och produktionskök. Ett sätt att få området att leva upp.

Det är Grand Hotell i Mölle som står bakom det hela och där har restauranggästerna ofta frågat var de kan hitta råvarorna och nu hoppas man att saluhallen ska bli en förbindelselänk mellan producenter och kunder.

Saluhallen är bara en del i konceptet där det är helheten som ska dra in pengarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".